Mat & musik på Jordhammars altan

Ödsmål, den lilla tätorten med de stora sjärnorna.

På vår mysiga altan är scenen nära, spelningarna blir intima och artistnärvaron stor. På mat & musikkvällarna serverar vi mat till musiken.

Mikael Rickfors 17 sept

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Nu gästar han äntligen Jordhammars altan.
Mikael har skrivit och komponerat det mesta av sitt material, ibland med olika medskrivare. Många av hans låtar har blivit tolkade av världsartister. Välkommna att lyssna på denna legendar
 
Biljetter finns tillgängliga på Ticketmaster
 

Thomas Pettersson - mat & humor 30 sept

Nu är mat & humor tillbaka på vår altan och vi kickar igång ned Thomas Pettersson

En av landets populäraste och mest bokade komiker är hetare än någonsin!

Thomas trettio år på scenen innefattar allt ifrån stand up, krogshower och teater-föreställningar till tv-program som Dobidoo, Time out, Så ska det låta, Bingolotto och Bäst i test. Sommaren 2019 sågs han i Sveriges största sommar turnè Diggiloo för nionde gången. Hans humor är infallsrik, vältajmad och härligt befriande och det är omöjligt att inte smittas av Thomas energi och scenglädje.

Thomas har en given plats i landets humorelit och kommer fortsätta att roa svenska folket under lång tid framöver! En kväll med Thomas Petersson på scenen blir garanterat ett lyckat event med skrattmuskler i eufori!

 

Henrik Hjelt - mat & humor 21/10

Mat & humor på vår altan med Henrik Hjelt.
I samarbete med IQ Comedy Club.
Henrik är komiker, skådespelare, föreläsare och regisserar scenuppsättningar. På TV har han bland annat medverkat i ”Playa del Sol”, ”Parlamentet”, ”Time Out”, ”Pappa polis”, ”Lilla Landet Lagom”, ”Högsta Domstolen” och julkalendern ”Håkan Bråkan.
Välkommen på en rapp & rolig kväll. 
 
 

Louise Hoffsten 2 okt

Vi är otroligt glada över att Louise Hoffsten kommer till vår altan.
Louise har alltid gillat Elvis Presley så hon åkte till Memphis för att göra 12 av hans låtar till sina egna. Att göra dem till sin musik utifrån en kvinna.
It’s time to bring out the woman in Elvis.
It’s time to bring out the Elvis in me!
Vilka låtar hon kommer att spela hos oss vet vi inte men vi vet att det kommer bli fantastiskt! En intim spelning med och närhet till artisten gör att spelningen blir lite utöver det extra. På vår altan sitter ni utomhus under tak.
 
Biljetter finns tillgängliga på Ticketmaster
 

Stefan Andersson & Hummermeny 22-23 okt

Välkommen på vår fantastiska hummermiddag med Stefan Andersson som gäst.
Under kvällen serverar vi en noga och kärleksfull komponerad 4-rätters meny med hummer som huvudroll.
Ni får njuta till ett axplock av Stefan Andersons låtar genom åren i en härlig gemytlig miljö.
Biljetter finns tillgängliga inom kort på Ticketmaster

Popquiz

Nu är Ronny Svensson tillbaka med en fartfylld popquiz. Boka plats för ert lag redan nu.
 

Whiskyprovning 25/9

Mackmyra kommer till oss för att hålla en whiskyprovning. Till provningen serveras enplockbuffe´. Endast 30 platser så ring och boka din plats redan nu!
 
Jordhammars Herrgård

Fest & Bröllop

På Jordhammars Herrgård passar det utmärkt att fira någon av sina högtidsdagar, födelsedag eller varför inte bröllop med vigsel i närliggande Ödsmåls kyrka eller i vår trädgård?
Vi hjälps åt att göra er stora dag till något alldeles extra och plockar fram Herrgårdens allra finaste porslin,    vita linnedukar och putsade ljusstakar.

Konferenser

Konferenser

Nu välkomnar vi grupper för trevliga möten med god mat här på Jordhammars Herrgård. Vi har mindre möteslokal för den lilla gruppen och en större för den större gruppen. Stora konferenslokalen har högt i tak, mycket ljusinsläpp, WIFI och en stor projektorduk för era presentationer. Här kopplar ni upp er VGA eller HDMI-kabel. Läs mer ⇒

Jordhammars Herrgård

Catering & Beställningar

Vi har verkat inom restaurangbranschen sedan 25 år tillbaka. Vi älskar att hjälpa privatpersoner och företag med både stora och små evenemang. Läs mer ⇒

Behöver ni en unik konferens- eller festlokal, vill se några av våra mest folkkära svenska artister och komiker live, beställa catering, äta god lunch eller hyra porslin till en fest hemma? Dår är det oss ni skall kontakta! Förutom Jordhammar har vi
Skansen Kronan Fest- och konferenslokal, Stockens Restaurang på OrustBellmans salonger och City Porslinsuthyrning.

Jordhammars Herrgård

Dagens lunch

Dagens lunch måndag till fredag mellan klockan 11 och 14:00. 
Dagens lunch kostar 105.-, take away 95.- Lunchkuponger 10 st 950.-
Vi bjuder på ett stort och trevligt salladsbord, gott bröd och dryck, du väljer mellan kött, fisk och vegetarisk huvudrätt eller veckans sallad och avslutar med kaffe och liten kaka. Vi har även affärslunch  för er som vill förboka och catering lunch.

Läs mer ⇒

Divi Theme Examples

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte våra erbjudanden och nyheter. Få dom direkt till din mail.

Tack för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest