Klassiskt julbord med Bohuslänsk touch.

   Herrgården bjuder på en äkta jul. Ni startar kvällen ute bland eldarna med vår egenkryddade glögg & pepparkakor, därefter tar vi oss in i Herrgården och njuter av ett omsorgsfullt hemlagat julbord, komponerat av vår Krögare och Köksmästare Sean Banis. Sillen läggs in i god tid och köttbullar rullas varje dag. Ni dricker god Mumma med en touch av kardemumma eller ett lokalt bryggt öl. Snapsen kryddas på plats & kaffet spetsas med kanel & kardemumma som en härlig avslutning tillsammans med en läskande dessert buffé.

   Från Fredag den 30 november dukar vi återigen upp vårt smakfulla julbord, fyllt av utsökta traditionella rätter och egna specialiteter med inspiration från Bohuslän. I en härlig herrgårdsmiljö njuter vi av julens alla smaker och dofter samt låter julstämningen fylla restaurangen.

EN PERFEKT KVÄLL för företaget. Lägg eran avslutningsfest, kick off hos oss. Kombinera nytta med nöja och konferera på dagen sedan avsluta med julbord. Eller boka någon aktivitet – jul quiz, chokladprovning, spabad. Kika under aktiviteter för fler förslag eller ring oss! Är ni ett större sällskap kan vi ordna musikalisk underhållning Vill ni sitta avskiljt så har vi vår festlokal ”Flygeln” för upp till 70p och det lilla Trädgårdshuset för upp till 14p.
På söndagar har vi julbord för hela familjen då Tomten eller Tomtemor besöker oss samt ett pysselrum för alla barnen. Är ni ett större sällskap kan vi ordna musikalisk underhållning, musikquiz eller liknande. Vill ni sitta avskiljt så har vi vår festlokal ”Flygeln” för upp till 70p och det lilla Trädgårdshuset för upp till 14p. Har ni långväga gäster så går det att sova över på vårt vandrarhem en våning upp. Vill ni ha lite julstämning under lunchtid? Boka vår julinspirerade 3-rätters meny – julens plocktallrik, varmrätt med julsmak och dessert med julens smaker – 295.- Vill ni beställa mat för avhämtning eller catering så har vi ”lilla Julbordet” från 245.-pp eller en mindre jultallrik, 195.- (se fliken catering)

Dagar vi dukar upp vårat julbord

Klassiskt Julbord 595:-
Barn 7-12 år 295:-
Klassiskt Julbord Söndagar Samt Första sittningen på lördagar 395:-
Barn 7-12 år 195:-
Upp till 7 år 10 kr året

Lilla dryckespaketet 195:-
1 snaps, 2 öl/vin/cider
Stora dryckespaketet 295:-
2 snaps, 3 öl/vin/cider

Pin It on Pinterest