Babben Larson, Måns Möller och Robin Paulsson är nu riktigt sugna på att äntligen få komma ut och möta sin publik. Därför väljer de att satsa på Jordhammars Herrgård strax norr om Stenungsund

Text: #MagLaGBG, Bild:

Under dessa tider väljer artister mindre, intimare och säkrare ställen att uppträda på. Detta innebär att middagsgästerna på Jordhammars Herrgård drar en Jackpott under sensommaren. I samarbete med IQ comedy club satsar Sveriges komiker-elit och Jordhammars Herrgård på middagsaktiviteter för att göra världen till en lite roligare och bättre plats att leva på.

Måns Möller berättar att han i stort suttit isolerad hemma sedan i mars. — Jag och sambon har liksom tittat slut på internet, berättar Måns. Min räddning har varit skrivandet. I denna nya situation som vi alla upplever skapas naturligtvis mycket tragik men också massa komiska situationer. Vi behöver skratta för att få perspektiv och hämta energi.

 

Det känns som om jag har världens bästa present som jag nu äntligen skall få ge bort, berättar Måns Möller, då han försöker förklarar vad middagsgästerna på Jordhammar kan förvänta sig!

 

I samarbete med människor som är de bästa inom sitt respektive område vill Jordhammar skapa starka upplevelser. Komikerna är Sveriges elit, artisterna är de bästa i sin genre och aktivitetsguiderna, så som ledarna för vattenskoter-safari, är bland de bästa i världen. På Jordhammar är en central del av upplevelserna att få möjligheten att möta och så ofta som möjligt samtala med dessa passionerade människor om hur de ser på det de gör.

Jordhammars Herrgård ligger 45 minuter norr ut från Göteborg. Med havet och insidan av Tjörn som fond och med ängarna och omfattande hästverksamhet runt om, har man här erbjudit gästgiveri, mat, kultur och naturupplevelser sedan 1884.

Den 20 augusti kan du boka en middag och få träffa Robin Paulsson som är den första komikern ut på Jordhammars herrgård. Boka din middag och välj till boende meddela oss om du är intresserad av att boka plats på buss från Göteborg, Uddevalla, Trollhättan eller Stenungsund.

 

Välkomna till Jordhammar! Enkelt boende med starka upplevelser, i möte med de bästa av människor!

Boka Din Middag – 20 augusti, middagsgäst Robin Paulson

Boka Din Middag – 24 september, middagsgäst Måns Möller

Boka Din Middag – 22 oktober, middagsgäst Babben Larsson

 

Pin It on Pinterest