Händer på Jordhammar

aug
26
fre
Noice @ Jordhammars Herrgård
aug 26 kl. 17:30 – aug 27 kl. 00:30
Noice @ Jordhammars Herrgård | Sverige

Noice

Noice är en svensk punk/rockgrupp från Gustavsberg, som bildades 1977. Noice skrev sina låtar själva och sjöng på svenska om tonårslivets utmaningar. Några av deras mest spelade är de legendariska “En kväll i tunnelbanan”, “Du lever bara en gång” och ”I natt e´hela stan vår” så välkommen till Jordhammars Herrgård för att uppleva detta kultband. Vi kommer att släppa både entrébiljetter och mat & musik biljetter till detta event.

Hålltider

  • 17:30 Entre för gäster med mat & musikbiljett
  • 18:00 Mat serveras
  • 19:00 Entré för övriga gäster
  • 20.30 Musik (cirka tid)

Meny

  • Marinerat kycklingbröst toppad med krasse,  serveras med tre varianter av paprika. (rostad paprikasås, paprika, potatis- och sötpotatiskross samt saltbakad paprika)
  • Chokladkaka med lättvispad limegrädde, mangosallad samt kolasmulor

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon.

BIljetter finns tillgängliga på Ticketmaster i slutet på mars

Hitta hit!

Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar 200m ifrån oss. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan

Boende

Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen med 24 bäddar fördelat på 9 rum. Välkommen att boka. 

Varmt Välkomna!

aug
27
lör
Åstockfestival
aug 27 kl. 14:00 – aug 28 kl. 01:00

Åstock Festival – Lokala band och ett grymt drag

Åstockfestival

 

Lokala band med ett grymt drag och fantastiskt väder, så kännetecknades 2019 års festival. Vi öppnar klockan kl 14.00  med livemusik (60-tal, 70-tal, country, jazz/funk, rock, blues, pop) från duktiga musiker och lokala band. Gillar du skön musik, dansa eller sitta o lyssna, ja då är du välkommen.

Vi på Herrgården öppnar upp ute baren, serverar “festivalmat” från grillen samt restaurangen håller öppet med À la carte.

Ta med er sol  och ett glatt humör så kör vi så det rycker denna dag!

För mer info och spel program kika in på  http://www.astock.se

Festival historik

Åstock började 2013 med en enkel trädgårdsspelning med Bodhisattva. Vi hade några gästartister som kom upp på scenen, men det var en enkel tillställning. Följande år utökade vi artistlistan med 5 band, där alla spelade för skojs skull. Det blev liksom en firmafest för musiker. Det blev så lyckat. Grillarna var varma och knytkalaset  höll på hela dan och kvällen. Live musik i 10 timmar.

Vi fortsatte 2015 med 8 band och över 100 personer (vänner och bekanta) i trädgården. 2016 beslutade vi att hålla musikfestivalen på Jordhammars Herrgård. Vi satte upp en stor utomhusscen med ljud från Bose och 8 band. Banden ställde upp och utomhusbaren hade afterworkpriser på mat o dryck. Vädret var strålande denna sensommarlördag och över 400 glada gäster tog plats i denna magnifika trädgård.

Pin It on Pinterest