fbq('track', 'PageView');

Doug Seegers är tillbaka på vår altan

Välkommen till Jordhammars altan för en spelning med countrylegenden Doug på scen. Han var här 2019 och spelade rock’n’roll och country så hela altanen gungade. Nu är han äntligen tillbaka. https://www.dougseegersmusic.com/music

I ett gathörn i Nashville satt Doug och spelade intill ett soppkök där han ofta åt, då han “blev upptäckt” av de svenska artisterna Jill Johnson och Magnus Carlson och som var på besök för en tv-inspelning av Sveriges Televisions Jills veranda. Han framförde sin låt “Going Down to the River”, som artisterna uppskattade så mycket, att de erbjöd honom att direkt spela in låten i Johnny Cashs gamla studio och bygga mycket av programmet kring sig, sin låt och bakgrund.

Köp biljett

 

HÅLLTIDER

  • 18:00 Dörrarna öppnas för menygäster
  • 18:30 Menyn serveras till bords
  • 19:30 Gäster med entré biljett är välkomna
  • 20:30 Doug på scen. (cirka tid)

 

MENY

Förrätt: Kreolsk skaldjursröra med majsbröd, syltad lök samt mixsallad och örtolja.

Huvudrätt: Kalventrecote med potatis och morotspuré, portvinssås, sommarprimörer samt krispig kål.

Dessert: Vitchokladpannacotta med rabarber och augustibär

(För vegetarisk eller specialkost, lägg en kommentar i bokningen eller maila/ring oss)

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555

HITTA HIT!

Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar precis utanför. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Här hittar ni oss på Eniro kartan

 

BOENDE

Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka.

 

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Är spelningen ute eller inne? Spelningen är på vår altan som har tak, vi rekommenderar att ni har en extra tröja då våra filtar är begränsade.

Vi är flera sällskap som gjort bokningar vid flera tillfällen, kan vi sitta ihop? Skriv i kommentarerna vid bokningen att ni vill sitta ihop så gör vi vårt bästa.

Vad innebär mat & entrebiljett? Ni blir tilldelad ett bord eller delar av ett bord och blir serverad dagens meny. Dryck ingår ej men ni kan beställa av servitören/servitrisen.

Vad innebär entrebiljett? Ni är inte garanterad sittplats men baren är öppen.

Är Jordhammars Herrgård handikappanpassat? Nja, vårt hus har många år på nacken men vi har tillverkat ramper så ni kommer in till oss och personalen är behjälpliga om det behövs.

Har ni övriga frågor kontakta oss på info@jordhammarsherrgard.se eller 0303-773 555

Jay Smith 4 okt 2024

Jay Smith kommer och rockar hos oss Vi är oerhört glada över att Jay gästar oss. Jay Smith aktuell med ny musik och som debutant i Melodifestivalen 2024 med låten "Back To My Roots", skriven tillsammans med sin syster Maria Jane Smith & Victor Thell (från Smith...

Emil Assergård 2 aug

Emil Assergård till Jordhammars altan den 2 aug 2024. Med några av de mest spelade låtarna EGO, ALL IN m.m blir det en härlig kväll med nära publikkontakt.

The Refreshments 20 juli

Rock´n roll när The Refreshments kommer till altan Välkommen till Jordhammars altan för en spelning med The Refreshments på scen. Det är ingen överdrift att säga att The Refreshments sedan 1995 har varit en av Europas mest pålitliga leverantörer av högenergi "rock"...

Ebbot på Jordhammars altan 20 sept

Ebbot var frontmannen i Soundtrack of Our Lives och Union Carbide Productions. Ebbot har med sig Bilderbergsgruppen och kommer att spela egna låtar och covers som exempel Lou Reed, Bowie, Misfits, Johnny Cash etc.

BIG PARTY 3.0 – 21 sept

Förra årets succé av Big Party kommer tillbaka till Jordhammar den 29 sept 2024. En gäst sa “alla var där och dansgolvet kokade, vi ses 2024”

Lasse Stefanz på Jordhammars Altan 30 aug 2024

Lasse Stefanz – Nordens största dansband kommer till Jordhammars Herrgård den 30 augusti 2024

Uno Svenningsson till Jordhammars Altan 23 aug 2024

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024. Vi är oerhört glada över att han spelar hos oss på Jordhammars Herrgård.

Mule Skinner Band 29 Juni 2024

Vi är glada att Mule Skinner Band kommer till Jordhammars altan. Bandet består av före detta medlemmar från Streaplers och Flamingo kvartettten så nostalgi på hög nivå utlovas.

Boka boende

Pin It on Pinterest