Nov
05
Whiskyprovning med Mackmyra
Vi får besök av Svenska bryggeriet Mackmyra Whisky och i samband med detta erbjuds en provning med 6 olika sorter. År 1999 grundades Mackmyra Svensk Whisky. Senare samma år var alla tillstånd klara och de allra första dropparna kunde destilleras. De första åren ägnades åt små batcher och många experiment. År 2001 fastslogs två recept, ett elegant och fruktigt, och ett med svenskpräglad rökighet. Det är dessa två smaker som idag ger innebörd till orden svensk maltwhisky. Ni bjuds även på svensk tapas buffé med kallskuret och småvarmt. Tid: kl 17-20  Whiskeyprovning med mat 695 kr/person (endast 30 platser) [button link="mailto:info@jordhammarsherrgard.se?subject=Boka+Whiskeyprovning5novt" color="red"] Boka bord[/button] Välkommen att boka på info@jordhammarsherrgard.se  
Är ni en grupp eller ett företag och vill göra en kul aktivitet eller event vid ett annat tillfälle får ni gärna kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av både mat och events.
Date and Time
2022-11-05 kl. 17:00 – 21:00
Location
Jordhammars Herrgård
Jordhammars Herrgård 101
444 95 Ödsmål
Sverige
Categories
Contact
0303-773555Vi får besök av Svenska bryggeriet Mackmyra Whisky och i samband med detta erbjuds en provning med 6 olika sorter.

År 1999 grundades Mackmyra Svensk Whisky. Senare samma år var alla tillstånd klara och de allra första dropparna kunde destilleras. De första åren ägnades åt små batcher och många experiment. År 2001 fastslogs två recept, ett elegant och fruktigt, och ett med svenskpräglad rökighet. Det är dessa två smaker som idag ger innebörd till orden svensk maltwhisky.

Ni bjuds även på svensk tapas buffé med kallskuret och småvarmt.

Tid: kl 17-20  Whiskeyprovning med mat 695 kr/person (endast 30 platser)

Boka bord

Välkommen att boka på info@jordhammarsherrgard.se

 


Är ni en grupp eller ett företag och vill göra en kul aktivitet eller event vid ett annat tillfälle får ni gärna kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av både mat och events.

Pin It on Pinterest