Aug
03
SMASH INTO PIECES - akustiskt
Smash Into Pieces, årets Mellotrea har fått ett enormt genomslag de senaste veckorna. Numera ligger bandet 2a på Svensktoppen, en historisk placering bland svenska rockband. Med 7 veckor på Svensktoppen, en halv miljard streams, konstant placering i Topp 10 på Top 50 Spotify Sverige och flera bekräftade tv-framträdanden är vi grymt glada över att bandet har valt att lägga en akustisk spelning på vår altan. Missa inte chansen att uppleva denna häftiga spelning på Jordhammars Herrgård. Vi släpper både mat & musikbiljetter och barbiljetter till detta event på Ticketmaster Meny * Paj fylld med grillade grönsaker och fetaost. Serveras med picklade betor och syrad grädde. * Marinerad kycklingfilé med bourbonsås, rostad majsdipp samt heta paprikapotatis och bakad lök. * Rockyroad med salted caramel, romkokta bär samt limegrädde. Kvällens upplägg 17.30 Dörrarna öppnas 18.00 Menygäster välkomnas till bords 20.00 Smash Into Pieces Tänk på att du sitter utomhus under tak så ta gärna med en extra tröja även om vi har goa filtar som vi lånar ut. Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555. Välkomna! Kontakta oss på Jordhammar om du har *Allergier eller specialkost *Bokat ert sällskap vid olika tillfällen och vill sitta ihop. *Rullstolsbunden/handikapp * Övriga frågor. Telefon 0303-773555, info@jordhammarsherrgard.se Varmt Välkomna! - Hitta hit! Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar 200m ifrån oss. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss. Boende Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka. Gå gärna in på vår hemsida för att se meny och bilder. www.jordhammarsherrgard.se
Date and Time
2023-08-03 kl. 17:30
Location
Jordhammars Herrgård
Jordhammars Herrgård 101
444 95 Ödsmål
SverigeSmash Into Pieces, årets Mellotrea har fått ett enormt genomslag de senaste veckorna. Numera ligger bandet 2a på Svensktoppen, en historisk placering bland svenska rockband.

Med 7 veckor på Svensktoppen, en halv miljard streams, konstant placering i Topp 10 på Top 50 Spotify Sverige och flera bekräftade tv-framträdanden är vi grymt glada över att bandet har valt att lägga en akustisk spelning på vår altan.

Missa inte chansen att uppleva denna häftiga spelning på Jordhammars Herrgård.
Vi släpper både mat & musikbiljetter och barbiljetter till detta event på Ticketmaster

Meny
* Paj fylld med grillade grönsaker och fetaost. Serveras med picklade betor och syrad grädde.
* Marinerad kycklingfilé med bourbonsås, rostad majsdipp samt heta paprikapotatis och bakad lök.
* Rockyroad med salted caramel, romkokta bär samt limegrädde.

Kvällens upplägg
17.30 Dörrarna öppnas
18.00 Menygäster välkomnas till bords
20.00 Smash Into Pieces

Tänk på att du sitter utomhus under tak så ta gärna med en extra tröja även om vi har goa filtar som vi lånar ut.

Begränsat antal rullstolsplatser finns och ska alltid bokas via telefon 0303-773 555. Välkomna!

Kontakta oss på Jordhammar om du har
*Allergier eller specialkost
*Bokat ert sällskap vid olika tillfällen och vill sitta ihop.
*Rullstolsbunden/handikapp
* Övriga frågor.

Telefon 0303-773555, info@jordhammarsherrgard.se

Varmt Välkomna!

Hitta hit!
Med några kilometer utanför Stenungsund ligger Jordhammars Herrgård med granne till ridhuset. Cykelväg går hela vägen från Stenungsund till Kolhättans färjeläge. Buss nr 4 från Stenungsund stannar 200m ifrån oss. Vi har parkeringar utanför eller nedanför oss.

Boende
Är ni långväga gäster har vi vandrarhem på ovanvåningen som ni är välkomna att boka. Gå gärna in på vår hemsida för att se meny och bilder. www.jordhammarsherrgard.se

Pin It on Pinterest