Aug
27
Åstockfestival

Åstock Festival - Lokala band och ett grymt drag

Åstockfestival   Lokala band med ett grymt drag och fantastiskt väder, så kännetecknades 2019 års festival. Vi öppnar klockan kl 14.00  med livemusik (60-tal, 70-tal, country, jazz/funk, rock, blues, pop) från duktiga musiker och lokala band. Gillar du skön musik, dansa eller sitta o lyssna, ja då är du välkommen. Vi på Herrgården öppnar upp ute baren, serverar "festivalmat" från grillen samt restaurangen håller öppet med À la carte. Ta med er sol  och ett glatt humör så kör vi så det rycker denna dag! För mer info och spel program kika in på  http://www.astock.se

Festival historik

Åstock började 2013 med en enkel trädgårdsspelning med Bodhisattva. Vi hade några gästartister som kom upp på scenen, men det var en enkel tillställning. Följande år utökade vi artistlistan med 5 band, där alla spelade för skojs skull. Det blev liksom en firmafest för musiker. Det blev så lyckat. Grillarna var varma och knytkalaset  höll på hela dan och kvällen. Live musik i 10 timmar. Vi fortsatte 2015 med 8 band och över 100 personer (vänner och bekanta) i trädgården. 2016 beslutade vi att hålla musikfestivalen på Jordhammars Herrgård. Vi satte upp en stor utomhusscen med ljud från Bose och 8 band. Banden ställde upp och utomhusbaren hade afterworkpriser på mat o dryck. Vädret var strålande denna sensommarlördag och över 400 glada gäster tog plats i denna magnifika trädgård. [embed]https://youtu.be/vlfZCjvNCHQ[/embed]

Åstock Festival – Lokala band och ett grymt drag

Åstockfestival

 

Lokala band med ett grymt drag och fantastiskt väder, så kännetecknades 2019 års festival. Vi öppnar klockan kl 14.00  med livemusik (60-tal, 70-tal, country, jazz/funk, rock, blues, pop) från duktiga musiker och lokala band. Gillar du skön musik, dansa eller sitta o lyssna, ja då är du välkommen.

Vi på Herrgården öppnar upp ute baren, serverar “festivalmat” från grillen samt restaurangen håller öppet med À la carte.

Ta med er sol  och ett glatt humör så kör vi så det rycker denna dag!

För mer info och spel program kika in på  http://www.astock.se

Festival historik

Åstock började 2013 med en enkel trädgårdsspelning med Bodhisattva. Vi hade några gästartister som kom upp på scenen, men det var en enkel tillställning. Följande år utökade vi artistlistan med 5 band, där alla spelade för skojs skull. Det blev liksom en firmafest för musiker. Det blev så lyckat. Grillarna var varma och knytkalaset  höll på hela dan och kvällen. Live musik i 10 timmar.

Vi fortsatte 2015 med 8 band och över 100 personer (vänner och bekanta) i trädgården. 2016 beslutade vi att hålla musikfestivalen på Jordhammars Herrgård. Vi satte upp en stor utomhusscen med ljud från Bose och 8 band. Banden ställde upp och utomhusbaren hade afterworkpriser på mat o dryck. Vädret var strålande denna sensommarlördag och över 400 glada gäster tog plats i denna magnifika trädgård.

Pin It on Pinterest