Dagens lunch 19 april – 23 april

kl 11:00-14:00

Vi har alltid vegetariskt varmrättsalternativ till dagens lunch.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Dagens lunch kostar 105.-,

Take away endast 80.

Lunchkuponger 10 st 950.-

Pensionärer betalar endast 95 kr efter 13:00

Önskar ni kan man få en egen salladsskål till bordet

Veckans sallad: Asiatisk räksallad med korianderdipp

 

 

 

 

Måndag
  • Dillstekt kummelfilé med gräddig skaldjursbuljong, kokt potatis och broccoli toppas med ärtskott
  • Färsbiffar fyllda med bacon och cheddarost,  serveras med potatispuck, grönpepparsky samt vaxböna

Tisdag

  • Fiskgratäng med smak av OP Andersson, dill och kummin serveras med duchesstopp  toppas med liten räksallad

  • Marinerad grillskiva (lågtempad karré) serveras med nyslagen bearnaisesås, rostad potatis samt rödkåls slow

Onsdag

  • Halstrad koljarygg med Sandefjordsås, dillkokt potatis samt gräslöksglacerad svartrot toppas med picklad rödkål
  • Hemmatrillade köttbullar med gräddsås, lingon, potatismos och pressgurka
  • KLASSIKER PÅ ÅTERBESÖK: Korv Stroganoff med ris och syrad grädde

Torsdag

  • Säsongsavslutning: Vår klassiska fisksoppa med aioli eller ärtsoppa med körv å fläsk avslutas med Adrians pannkakor sylt å grädde
  • Stekt kycklingfilé a la Jacob ( chilisås, grädde, banan, bacon, nötter) serveras med ris

Fredag

  • Dagens fångst bräseras serveras med potatis-blomkålspuré samt kräftsås och nykokta blåmusslor
  • Jordhammars jätteschnitzel med stekt potatis, vispat persiljesmör, skysås, citron och små gröna jävl…………

Affärslunch

Lunch med lite extra!

Vill ni ha ett reserverat bord så ni slipper vänta? Bjuda på lite extra fin mat? Sitta en stund och njuta? Då skall du senast dagen innan ert besök, boka vår affärslunch!

Här bjuder vi på förrätt, huvudrätt och dessert med lite bättre råvaror och lite extra kärlek från köket.

Affärslunch kostar 295.- (obs, bokas senast dagen innan)

Ni kan även komplettera er lunch med Veckans dessert – hemlagade godingar från köket, lunch och dessert 145.-

Pin It on Pinterest