Veckans matsedel v 42 16-20 Oktober
Dagens lunch 95 Kr, Take away 85 Kr

Till dagens rätt ingår salladsbuffé, smör, bröd och vatten samt kaffe och liten kaka

Veckans sallad: Quinoasallad med gravad lax ,räkor och senapsvinigrett

Fråga oss gärna vad vi har för desserter. Vi kan alltid erbjuda er fler alternativ

 

 

Måndag

  • Laxöverbakad torsk serveras med kokt potatis, bakad rödbeta och gräddigt musselskum
  • Helstekt kotlettrad serveras med ljummen cecarpotatis samt sotad citron

Tisdag

  • Fisk piccata på kolja serveras med tomatsås samt rostad potatis
  • Lammgryta med grekisk touch serveras med selleripuré

Onsdag

  • Stekt panerad sej serveras med dilldrösad potatis samt en rom& räkröra
  • Cocoskyckling serveras med pilaffris, melonsalsa samt tzatziki

Torsdag

  • Ärtsoppa och Boullabaise på buffé med pannkaka som dessert
  • Nattbakat Innanlår med whiskeysås, stekt potatis och glacerad morot

Fredag

  • Smörad långafilè serveras med kokt potatis hackat ägg, dill räkor  och buerre blach
  • Viltfärsbiff serveras med  hasselbackspotatis gräddsås smaksatt med enbär
  • Idag byter vi ut chokladpuddingen mot glassbuffè. Ta ett rån och gör din egen kulglass!

Veckans matsedel v 43 23-27 okt
Dagens lunch 95 Kr, Take away 85 Kr

Till dagens rätt ingår salladsbuffé, smör, bröd och vatten samt kaffe och liten kaka

Veckans sallad: Bön och linssallad serveras med krispiga grönsaker, stekt kyckling och grillad paprikadressing

Veckans dessert är: Chokladkaka med vaniljgrädde och bär

 

 

Måndag

  • Stekt panerad torsk serveras med remouladsås, rostad lök samt dillkokt potatis
  • Fetaostbakad kyckling serveras med en krämig tomat& basilikasås samt grönsaksris

Tisdag

  • Halstrad kummel serveras med risoni smaksatt med getost samt medelhavsgrönsaker
  • Stekt fläsk med löksås alt bruna bönor och lingon

Onsdag

  • Pocherad flundrafilé Serveras med stuvad spenat, krossad potatis med kryddkrasse
  • Nattbakad karré serveras på bädd av kål, äpple och russin rostad potatis samt portvinssås

Torsdag

  • Fisk & skaldjursgryta med potatis, palsternacks och purjolöksragu samt rouille
  • Pannbiff, stekt lök, skysås och kokt potatis

Fredag

  • Dagens fångst serveras med Sandefjord sås, dilldrösad potatis och bukettgrönsaker
  • Viltskavspanna serveras med rostad potatis och lingon

Pin It on Pinterest