Dagens Lunch 19 – 23 Februari

kl 11-14:30

Vi har alltid vegetariskt varmrättsalternativ till dagens lunch.
Vi reserveras oss för eventuella ändringar.

Veckans sallad: Asiatisk räk och nudelsallad med sting

 

MÅNDAG

  • Stekt långafilé a la Meuniere med svamp och lökfräs, pepparotsmör och kokt potatis
  • Klassisk köttfärslimpa på en bädd av potatis och grönsaker serveras  med pepparsås

Tisdag

  • Dagens fångst gratineras med västerbottenost till detta en gräslökssandefjordsås  och potatisstomp
  • Stekt fläsk med raggmunk och skogens röda guld

Onsdag

  • Pankostekt blekafilé med tartarsås, citron och dilldrösad potatis samt bakad fänkål
  • Marinerad kycklingfilé med dragonsås och krämig tomatrisotto ringlas med basilikaolja

Torsdag

  • Jordhammarssoppbuffé med ärtsoppa och  fisksoppa och naturligtvis pannkakor med sylt och grädde
  • Högrevsburgare med syltad rödlök, tryffelmajjo, lagrad prästost, tomat, sallad och briochebröd serveras med  steakfries

Fredag

  • Havets Wallenbergare med brynt smör, lingon och potatispuré samt ärtor och citron
  • Herrgårdstek med kantarellsås, hasselbackspotatis samt morotsmix och inlagd gurka
Dagens lunch

Dagens lunch

av | Sep 19, 2014 | 0 Kommentarer

Pin It on Pinterest