Veckans matsedel   11 dec- 15 dec
Dagens lunch 95 Kr, Take away 85 Kr

Till dagens rätt ingår salladsbuffé, smör, bröd och vatten samt kaffe och liten kaka

Veckans sallad: Ceasarsallad

Veckans dessert är: Kökets val

 

 

Måndag

  • Halstrad kummelrygg med romcremé, citron och kokt potatis
  • Fläskmedaljonger med klassisk bearnaisesås rostad potatis och dagens gröna

Tisdag

  • Laxfärserad spättafilé med tomat och gräslöksrisotto samt vitvinsås
  • Gästgivarbiff med bostonsås och potatismos samt grönsaksfräs

Onsdag

  • Torskfilé serveras på Julevis med vitsås, gröna ärtor och senap eller kryddpeppar
  • Gulashgryta med ugnsbakad potatis och pepparfraise

Torsdag

  • Örtglacerade havets Wallenbergare  med kall skagensås, citron och dilldrösad potatis
  • Marinerad kycklingfilé med en sås på kokos, lime och curry till detta ett wookat grönsaksris

Fredag

 

  • Västkustgratäng med potatis och palsternakspuré toppas med vinkokta blåmusslor
  • Kalvstek med gräddsås, morotstrio, persiljestekt potatis och gelé

Pin It on Pinterest