Bohuslän

Jordhammars Herrgård ligger i Ödsmål, precis norr om Stenungsund och det är nära ut på öarna Tjörn och Orust. Stenungsund centrum ligger ca 5 km söder om oss och har allt du behöver i butiker och service. Tar du småvägarna norrut ca 20 minuter mot Ljungskile, har du Lyckorna, Ulvesund, Laxbutiken och ett charmigt centrum.
På promenadavstånd och som närmaste granne hittar du Stenungsunds ridklubb och Distriktsveterinärerna och lite längre bort den fina halvön Råön som är ett trevligt strövområde. Råön har ett fantastiskt Byalag som bl a anordnar midsommarfest och danstillställningar.

Att göra endagsutflykt till Göteborg och Liseberg går utmärkt, ca 45 minuters resa. Gå vidare in på Södra Bohusläns samlingssida så hittar du aktuella artister och aktuella evenemang som sker i vårt närområde.

I vårat närområde arrangeras det mycket sportevenemang och vi själva vurmar lite extra för MTB-tävlingen ljungskileutmaningen.com, en fantastiskt utmanande lagklass med strategi, styrka, löpmoment och naturligtvis MTB av högsta klass!!

Här hittar du en evenemangskalender för södra Bohuslän.

Pin It on Pinterest